Informacije:
+386 41 392 390
robert.zupancic@rhi.si

Naše podjetje je strokovno usposobljeno in tehnično opremljeno za mednarodne prevoze vozil vseh vrst.

Straser - prva

Prevozi vozil

Naše podjetje je strokovno usposobljeno in tehnično opremljeno za mednarodne prevoze vozil vseh vrst. Z našimi domačimi in močnimi tujimi poslovnimi partnerji poskrbimo, da bo vaše vozilo prepeljano varno in hitro od točke A do točke B, ne glede na lokacijo po Sloveniji ali Evropi, prilagodimo se vašim željam in za vas opravimo naslednje prevoze, in sicer:
  • prevoz novih in rabljenih avtomobilov
  • prevoz počitniških vozil (avtodomov in prikolic)
  • prevoz tovornih vozil in mehanizacije, izredni prevozi

Prevoz novih in rabljenih avtomobilov

Za prevoze novih in rabljenih avtomobilov imamo na voljo specialna tovorna vozila, ki so prilagojena za prevoze osebnih vozil, na katere lahko naložimo do 10 vozil. Prevoze več vozil naenkrat ali pa tudi posamezno, opravljamo po celotni Evropi, seveda pa tudi po Sloveniji in na Balkanu. Po potrebi za vas poskrbimo tudi za homologacijo vozil oziroma carinsko dokumentacijo.

Prevoz počitniških vozil

Za prevoz avtodomov in prikolic uporabljamo vozila, ki so posebej prilagojena za takšne prevoze. Prilagodimo se vašim željam in vam skušamo ugoditi v vseh ozirih. Poleg transporta pa vam lahko ponudimo tudi zimovanje počitniških vozil na prostoru, ki je varovan 24 ur dnevno, ograjen in pod video nadzorom. V času zimovanja v sodelovanju s partnerji nudimo tudi vzdrževanje vaših počitniških vozil, tako bodo ob začetku sezone pripravljeni na vožnjo.

Prevoz tovornih vozil in mehanizacije ter tovorov izrednih dimenzij

Za prevoz tovornih vozil oziroma tudi tovorov izrednih dimenzij so na voljo posebna vozila, ki prepeljejo še tako zahteven tovor, z njim lahko prevažamo tudi gradbeno in kmetijsko mehanizacijo ter ostale težke tovore.
1Skladi+í¦ŹeSkladi+í¦Źe%20008[1]RHI wwwPlatonarPrikoliceAvtodomi625
© RHI d.o.o. | O piškotkih
Telefon fb